EVIDENCE.com

Domů - AXON - Digitální správa důkazů - Evidence.com

 

evidence.COM

LEPŠÍ ZPŮSOB PRO ZPRACOVÁNÍ DIGITÁLNÍCH DŮKAZŮ

   
   
 

END-TO-END ZKUŠENOSTI

SPRÁVA DŮKAZŮ, ZJEDNODUŠENĚ

Ať už shromažďujete, přenášíte, spravujete, vyhledáváte nebo sdílíte důkazy, EVIDENCE.com zlepšuje procedury a snižuje dennodenní administrativní zátěž na policisty. Manuální vstřebávání digitálních důkazů je věcí minulosti. S Axon Dock (dokovací stanicí), jsou videa z Axon kamer automaticky a bezpečně přenesena do cloudového úložiště při běžném nabíjení. Pro sdílení Vašich důkazů se můžete rozloučit s přenášením dat přes disky na DA převodníky. S EVIDENCE.com je sdílení celých případů stejně jednoduché jako kliknutí na tlačítko.

 

OKAMŽITÉ NASAZENÍ

VŠE, CO POTŘEBUJETE, JE INTERNET

Vaše oddělení si uvědomuje důležitost rychlé odezvy - vybrání si řešení, které se pohybuje tak rychle, jako Vy. EVIDENCE.com je navržen tak, že jej můžete začít používat hned po vybalení z krabice. Nemusíte pořizovat a instalovat své vlastní servery. Nemusíte provádět údržbu místních i centrálních dat všech podnikových úrovní. Nemusíte vyvíjet svůj vlastní software. S našim osvědčeným školením a týmu pro zavádění, budete připraveni pracovat s EVIDENCE.com za jediný den.

 

ROZŠÍŘITELNÉ ŘEŠENÍ

NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ A VYTVOŘENÉ TAK, ABY VYHOVOVALO VAŠEMU ROZPOČTU

Naše diferencované cenové projekty jsou transparentní a postaveny tak, aby vyhovovaly Vašim agenturám. S projektem zabezpečení policistů, Vaše agentura pokryje všechny své technologické potřeby jedinou, předvídatelnou položkou rozpočtu, spjatou s neomezeným datovým úložištěm a plně funkční sadou EVIDENCE.com s modernizací Axon a Taser prostředků. Nabízíme také další základní projekty EVIDENCE.com, které Vám umožní vybrat různé sestavy funkcí a kapacity úložiště. A pokud se Vaše potřeby změní, naše platforma Vám vždy vyjde vstříc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZŮSTAŇTE NA ŠPICI S EVIDENCE.COM

 

JE TO BEZPEČNÉ

VÍCE NEŽ JEN DODRŽOVÁNÍ INFORMAČNÍCH SLUŽEB TRESTNÍHO SOUDNICTVÍ (CJIS)

Bezpečnost EVIDENCE.com jde nad rámec standardů. Náš specializovaný informační bezpečnostní tým působí jako Vaše prodloužená ruka a aktivně vyhodnocuje systémy 24 hodin, 7 dní v týdnu. Tento software je postaven na bezpečné infrastruktuře s funkcemi, jako jsou revizní záznamy, nastavitelná oprávnění a přísné ověřovací protokoly. Jsme ve schodě s normami regulačních orgánů, jakými jsou např. standardy Divize FBI pro dodržování informačních služeb trestního soudnictví (CJIS - federální úřad USA) a ve většině případů dokonce vyšší než tyto. Tisíce agentur nám důvěřují se svými nejcitlivějšími informacemi a tak děláme vše pro to, abychom je udrželi v bezpečí.

 

VŠECHNO TO DO SEBE ZAPADÁ

ZAŽIJTE VÝHODY INTEGROVANÉ PLATFORMY

Vytvářet skvělé produkty je jedna věc. Vytvářet skvělé produkty, které pracují dohromady, je jiná. Navrhli jsme EVIDENCE.com, aby fungoval společně s Axon kamerami, Taser inteligentními zbraněmi a našimi mobilními aplikacemi v jediném, koherentním ekosystému. EVIDENCE Mobile a Axon Mobile dělají stahování a tagování důkazů jednodušší. EVIDENCE Sync umožňuje zaznamenat video-dokumentaci z místa činu, videozáznam z výslechové místnosti i všechny Vaše další digitálních důkazy do platformy EVIDENCE.com. Naším konečným cílem je vytvořit systém, který umožňuje policejní život jednodušší.

 

SOUSTAVNĚ ZDOKONALOVANÝ

AKTUALIZACE KAŽDÝCH 4-6 TÝDNŮ, NE KAŽDÝCH 5 LET

Jednou z největších bolestí budování své vlastní datové infrastruktury je, že poté, co vložíte obrovské množství času a peněz do vývoje, Vaše systémy se rychle stávají zastaralými. S EVIDENCE.com, to už není problém. Naše technické týmy pracují nepřetržitě, aby zlepšily náš program, takže cykly aktualizace se měří v týdnech, ne v letech. Jsme si jisti, že zůstáváte v popředí technologického vývoje, abyste se mohli soustředit na ochranu a službu veřejnosti.

 

FUNKCE EVIDENCE.COM

 
VYHLEDÁVÁNÍ DŮKAZŮ
AUDIT PROCESU DOKAZOVÁNÍ

Nepoužívejte papírové seznamy s prostým systémem pro vyhledávání. Najděte důkazy podle data, názvu, nebo klíčových slov.

Pokud jde o ochranu pravdy, integrita dat je naší nejvyšší prioritou. Zajistěte řetězec důkazního řízení hašovacími funkcemi datových důkazů (SHA1) a podrobnými auditovatelnými záznamy.

PŘÍPADY
INTEGRACE RMS A CAD

Soubor důkazů v řízení pro snadné vyhledávání a účinnou spolupráci se státním zastupitelstvím.

Integrace RMS a CAD automaticky označí Vaše Axon videa správnými informacemi, což ušetří Váš čas a agenturní peníze.

SDÍLENÍ
ÚLOHY A OPRÁVNĚNÍ

Věnujte méně času správě důkazů a buďte tak více času na ulici. Sdílejte důkazy interně nebo externě zasíláním pomocí bezpečného připojení.

Konfigurace struktury EVIDENCE.com pracuje tak, aby nejlépe vyhovovala Vaší agentuře. Přizpůsobitelné oprávnění k zajištění odpovědnosti je vhodně rozděleno.