DIGITÁLNÍ SPRÁVA DŮKAZŮ

Domů - AXON - Digitální správa důkazů

 

DIGITÁLNÍ SPRÁVA DŮKAZŮ

 

Redukujte papíry rychleji se skutečně jediným bezpečným, centralizovaným systémem DEMS, který obsahuje výkonné funkce, jako je transkripce, redakce a forenzika.
   
Video a další digitální data shromážděná v terénu musí někde skončit. Můžete je spravovat zakoupením stovek pevných disků a další IT podpory, nebo jednoduše je můžete shromažďovat v jednom systému: Evidence.com společnosti Axon. Naše DEMS řešení umožňuje nahrát data, označit a načíst důkazy a sdílet soubory s několika kliknutími. Pravidelně jsou přidávány nové funkce, jako je přehrávání více kamer a pokročilé rozmazání obličeje.

DIGITÁLNÍ SPRÁVA DŮKAZŮ
Náš cloud pro správu důkazů je centralizovaným místem pro správu digitálních dat.


ZÁZNAM VÝSLECHŮ
Axon Interview zachytí životně důležité rozhovory a snadno je nahrává na Evidence.com.
 

   
 
Digitální správa důkazů

Pro Evidence.com bylo vydáno téměř 400 000 licencí, což umožňuje agenturám po celém světě přístup k zjednodušení pracovních procesů s digitálními důkazy, což šetří čas a peníze.

                             
Evidence.com   Evidence.com Lite   Evidence Sync   Axon Commander
Evidence.com zjednodušuje správu a sdílení dat na jedné zabezpečené platformě. Náš stabilní systém založený na cloudové technologii ukládá všechna data - od osobních policejních kamer až po zvukové záznamy - a zpracovává je pomocí funkcí jako redakce a CAD/RMS integrace.   Evidence.com Lite uchovává všechna data TASER DEP na centrálním místě a přiřazuje nebo odstraňuje zbraně kliknutím na tlačítko. Tato platforma je bezplatnou alternativou ke službě Evidence.com pro jednoduchou správu TASER DEP a důkazů.   Evidence Sync je počítačová aplikace, která umožňuje spravovat důkazy z jednoho místa a přistupovat k nim kdykoliv a kdekoli.   Konsoliduje všechny Vaše digitální důkazy na jednom bezpečném místě pro snadný přístup a správu a současně udržuje bezpečnost a správu uživatelského řetězce.

 

 

 
ZÁZNAM VÝSLECHU  
   
Nikdy nezmeškejte chvíli ve stěžejních rozhovorech a výsleších s naším video řešením pro místnosti, které obsahuje 24/7 vyrovnávací paměť a umožňuje vám označit a komentovat záznam v reálném čase.                                                                                      
   
 
   
Axon Interview  
Axon Interview zaznamenává zásadní rozhovory pomocí redundantní, vysoce kvalitní video a zvukové technologie, která umožňuje zaznamenávat každý okamžik záběru.  

 

Logo Delta, Axon & Design logo, Axon, TASER, logo Blesk v Kruhu a 'Protect Life' jsou ochranné známky společnosti Axon Enterprise, Inc., z nichž některé jsou registrované v USA a dalších zemích. Klikněte zde pro seznam ochranných známek společnosti Axon.